#DOCUMENTACIÓ: L’estat del racisme a Catalunya. Informe 2013

En el Dia Internacional per l’eradicació del racisme i la xenofòbia, presentem la cinquena edició de l’informe “L’estat del racisme a Catalunya“. En aquest document, fem una radiografia de la situació durant el 2013: analitzem la realitat política i social vers les discriminacions, la igualtat de drets i oportunitats; acompanyem l’anàlisi amb articles d’opinió de persones expertes en les matèries que ens ajuden a profunditzar, i ho acompanyem de les conclusions extretes dels casos gestionats des del Servei d’Atenció i Denúncia (SAiD) durant el 2013, el que ens permet mantenir el pols a les conseqüències diàries de discriminacions racistes i xenòfobes.

Us podeu descarregar l’informe complert (pdf), els annexes amb la memòria del SAiD (anàlisi de dades i relat de casos) i el perfil de les víctimes (pdf); i el resum de les principals conclusions recollides al dossier de premsa (pdf).

INFORME: L’ESTAT DEL RACISME A CATALUNYA. 2013

ANNEXES: MEMÒRIA DEL SAID 2013

DOSSIER DE PREMSA

Enguany, hem volgut exemplificar les conseqüències del racisme i la xenofòbia a la vida de moltes persones, mitjançant un dels casos atesos durant el passat 2013. Podeu sentir el relat del cas en el següent vídeo:

RelatCas Informe2013 from SOS Racisme-Catalunya on Vimeo.

 

El Racisme Qui Som ¿Que Fem? Informat't SAID Actua
La problemàtica Objetiu Campanyes Notícies Publicacions Servei d’Atenció i Denúncia Activisme
Testimonis Una mica d'historia Històric de campanyes Posicionaments ·Informes Donació
Informació pràctica Transparencia Formació Multimèdia ·Memòries Associa't
Premsa ·Revista Colors
Butlletí ·Relats Reals

Log in with your credentials

Forgot your details?