Actua

Volem desarticular aquest sistema racista. Per aconseguir-ho, necessitem el suport de persones compromeses amb els drets i la dignitat humana. Tu també pots col·laborar en la lluita. No ho dubtis, el teu petit donatiu de temps activista o diners solidaris revertirà de ple en la transformació social.

Vols donar suport a la lluita contra el racisme?

Necessitem el teu suport econòmic per continuar ajudant a les centenars de persones que, cada any, venen a SOS Racisme per defensar els seus drets. Podrem fer visible el patiment i les injustícies que el racisme produeix, posar en marxa campanyes, accions de sensibilització i formació antiracista, així com lluitar per canviar lleis i polítiques que discriminen.

Des del 2018, les donacions econòmiques a SOS Racisme poden desgravar-se a la declaració fiscal, tant a persones físiques com les entitats jurídiques. T’expliquem tots els avantatges.

Associa't o fes un donatiu

Deixa’ns les dades bàsiques i ens posarem en contacte amb tu per finalitzar el procés de donació.

Les dades personals (nom, cognoms i email) siguin incorporades en la base de dades de titularitat de SOS Racisme Catalunya per gestionar l’alta i seguiment de persones associades. Podent en qualsevol moment, accedir, rectificar, modificar o cancel·lar les dades proporcionades mitjançant correu electrònic dirigit a sosracisme@sosracisme.org

Fes-te teamer i recolza el SAID!

Ja tenim la Utilitat Pública!

Aquest reconeixement del Ministeri d’Interior és un segell de confiança que, a més, permet la desgravació fiscal de les aportacions de les sòcies. Una manera de forçar l’administració pública a donar suport a l’antiracisme a través de les devolucions d’Hisenda.

T’hi sumes?

Desgravació fiscal de les donacions a SOS Racisme

El nostre objectiu és incrementar els recursos propis perquè la nostra independència no estigui mai en perill.
Ajuda’ns amb la teva aportació!

Origen dels recursos 2018

 • Quotes sòcies
 • Donacions
 • Prestació de serveis
 • Subvencions públiques
 • Subvencions privades

Podeu accedir a més informació a les memòries d’activitats i econòmica de l’entitat.

Què significa ser activista de SOS Racisme?

Ser activista de SOS Racisme significa comprometre’s directament amb la defensa dels Drets Humans i actuar en primera persona per construir un món sense racisme.

La il·lusió i la implicació de totes les persones activises que col·laboren amb SOS Racisme són el principal recurs de l’entitat. No importa l’edat que tinguis, els teus coneixements o la teva disponibilitat de temps: hi ha moltes activitats per fer i maneres diferents de participar.

Què pots fer?

 • Ajudar a donar assistència a persones que han estat víctimes de racisme.
 • Treballar en el disseny i realització de campanyes i accions de comunicació.
 • Participar els grups d’investigació i acció.
 • Donar suport a les mobilitzacions i activitats de sensibilització.
 • Col·laborar en l’administració de l’organització.
 • Associar-te a l’entitat per contribuir en la seva independència econòmica.

Fes una ullada als drets i compromisos dels activistes.

Per què lluitar contra el racisme a SOS Racisme?

Qui pot explicar millor què és ser activista de SOS Racisme i donar motius per ser-ho, que els i les activistes? Per això els hem preguntat directament, i aquest és el resultat. Vols veure’l?

Activistes de SOS Racisme es plantegen un repte, vols conèixe’l?

Un cop al mes fem reunions informatives per conèixer millor qui som, què fem i com pots col·laborar. Vols participar-hi?

Els debats de "La polifacètica antiracista"

El blackface com a tradició cultural racista – 13ª polifacètica

El blackface és una pràctica de representació racista que té lloc a diverses “festivitats” i tradicions angloeuropees, des del “Black Pete” als Països Baixos, els patges d’Alcoi o el Rei Baltasar. Tot i ser una pràctica denunciada […]

Denunciar el racisme dins i fora els jutjats – Acta 12ª Polifacètica Antiracista

Acta 12ª polifacètica antiracista: “Denunciar el racisme dins i fora els jujats” Dimarts 09-07-2019 · Casal de Joves Can Ricart (C/Emilia Coranty, 5 – Poblenou)   QUÈ SÓN LES POLIFACÈTIQUES […]

Denunciar el racisme dins i fora els jutjats – 12ª polifacètica

SOS Racisme som una associació coneguda per la denúncia de situacions de racisme, una denúncia que és àmplia en els continguts i també en les formes. Però una part important […]

Log in with your credentials

Forgot your details?