Actua

Volem desarticular aquest sistema racista. Per aconseguir-ho, necessitem el suport de persones compromeses amb els drets i la dignitat humana. Tu també pots col·laborar en la lluita. No ho dubtis, el teu petit donatiu de temps activista o diners solidaris revertirà de ple en la transformació social.

Vols donar suport a la lluita contra el racisme?

Necessitem el teu suport econòmic per continuar ajudant a les centenars de persones que, cada any, venen a SOS Racisme per defensar els seus drets. Podrem fer visible el patiment i les injustícies que el racisme produeix, posar en marxa campanyes, accions de sensibilització i formació antiracista, així com lluitar per canviar lleis i polítiques que discriminen.

Des del 2018, les donacions econòmiques a SOS Racisme poden desgravar-se a la declaració fiscal, tant a persones físiques com les entitats jurídiques. T’expliquem tots els avantatges.

Associa't o fes un donatiu

Deixa’ns les dades bàsiques i ens posarem en contacte amb tu per finalitzar el procés de donació.

Les dades personals (nom, cognoms i email) siguin incorporades en la base de dades de titularitat de SOS Racisme Catalunya per gestionar l’alta i seguiment de persones associades. Podent en qualsevol moment, accedir, rectificar, modificar o cancel·lar les dades proporcionades mitjançant correu electrònic dirigit a sosracisme@sosracisme.org

Fes-te teamer i recolza el SAID!

Ja tenim la Utilitat Pública!

Aquest reconeixement del Ministeri d’Interior és un segell de confiança que, a més, permet la desgravació fiscal de les aportacions de les sòcies. Una manera de forçar l’administració pública a donar suport a l’antiracisme a través de les devolucions d’Hisenda.

T’hi sumes?

Desgravació fiscal de les donacions a SOS Racisme

El nostre objectiu és incrementar els recursos propis perquè la nostra independència no estigui mai en perill.
Ajuda’ns amb la teva aportació!

Origen dels recursos 2017

 • Quotes sòcies
 • Donacions
 • Prestació de serveis
 • Subvencions públiques
 • Subvencions privades

Podeu accedir a més informació a les memòries d’activitats i econòmica de l’entitat.

Què significa ser activista de SOS Racisme?

Ser activista de SOS Racisme significa comprometre’s directament amb la defensa dels Drets Humans i actuar en primera persona per construir un món sense racisme.

La il·lusió i la implicació de totes les persones activises que col·laboren amb SOS Racisme són el principal recurs de l’entitat. No importa l’edat que tinguis, els teus coneixements o la teva disponibilitat de temps: hi ha moltes activitats per fer i maneres diferents de participar.

Què pots fer?

 • Ajudar a donar assistència a persones que han estat víctimes de racisme.
 • Treballar en el disseny i realització de campanyes i accions de comunicació.
 • Participar els grups d’investigació i acció.
 • Donar suport a les mobilitzacions i activitats de sensibilització.
 • Col·laborar en l’administració de l’organització.
 • Associar-te a l’entitat per contribuir en la seva independència econòmica.

Fes una ullada als drets i compromisos dels activistes.

Per què lluitar contra el racisme a SOS Racisme?

Qui pot explicar millor què és ser activista de SOS Racisme i donar motius per ser-ho, que els i les activistes? Per això els hem preguntat directament, i aquest és el resultat. Vols veure’l?

Activistes de SOS Racisme es plantegen un repte, vols conèixe’l?

Un cop al mes fem reunions informatives per conèixer millor qui som, què fem i com pots col·laborar. Vols participar-hi?

Els debats de "La polifacètica antiracista"

¿De qué hablamos cuando hablamos? – 9ª Polifacètica Antiracista –

¿Es correcto utilizar el término raza? ¿Las personas son vulnerables o vulnerabilizadas? ¿Hasta dónde llega la cultura? ¿Se entiende qué es la etnia? ¿Vernos iguales es un valor? ¿Hay diferencia […]

Vulneracions de drets a la frontera de Venimiglia – Acta de la 8ª Polifacètica Antiracista

Un equip d’observadores de drets humans, format per representants de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), Fotomovimiento i de SOS Racisme Catalunya, van viatjar durant el mes de juny […]

“No entras por las bambas” – Acta de la 7a Polifacètica Antiracista

L’assemblea oberta del mes de maig, organitzada pel grup de treball d’Aixòésracisme, es va centrar en el dret d’admissió racista en motiu de la campanya #elracismesurtdefesta. L’objectiu era compartir experiències, […]

Log in with your credentials

Forgot your details?