Una mica d’història

El 1989 va néixer SOS Racisme Catalunya per incidir en la construcció d’un model de societat just, sense discriminacions racistes. El context polític i social ha canviat molt durant aquests anys, però l’objectiu inicial continua vigent i l’organització es manté fidel als seus principis.

Des de finals dels anys 90, SOS Racisme ha caminat amb pas ferm cap a la construcció d’una societat justa on les discriminacions racistes no tinguin cabuda.

Moltes persones i molts projectes han format part d’aquest camí. Però els fets i la manera d’actuar s’ha mantingut al llarg del temps: independència, denúncia, incidència i sensibilització, han estat (i són) els trets que defineixen l’entitat.

En els diferents materials que us presentem en aquesta pàgina trobareu bocins d’aquesta història que estem construïnt des del 1989.

  • Constitució de l'associació

    El 1989 es va fundar finalment SOS Racisme Catalunya, la primera associació antiracista de l'Estat espanyol, impulsada per un petit grup de persones molt heterogènies però amb una causa comuna. La independència política com a valor principal i la denúncia i sensibilització com a línies d'acció, són els principis als que sempre hem estat fidels.

Log in with your credentials

Forgot your details?