Clownia: el nostre granet de sorra antiracista al festival

Enguany hem tingut l’oportunitat de participar al festival Clownia 2018, organitzat pel grup musical Txarango. La música i l’espectacle es fusionen amb les lluites socials a l’Espai Consciència, on SOS Racisme Catalunya vam realitzar un taller contra els racismes quotidians, i vam oferir informació a totes les persones que van visitar la mostra d’entitats.

El Clownia és un festival que, a través de la cultura, pretén contribuir a la transformació de la societat. La cultura transformadora és aquella que ajuda a comprendre i actuar críticament en la societat en la que vivim, per superar la desigualtat i la dominació; és la que connecta la reflexió amb l’acció; és el que queda després de cada experiència transformadora i que, a la vegada, augmenta el bagatge per a les següents.

Agraïm a l’equip organitzador haver-nos donat la possibilitat de ser partíceps del #Clownia5anys i molt especialment a les activistes de SOS Racisme que van representar l’entitat durant el festival, van organitzar i realitzar el taller “Racismes quotidians”, així com participar a les diferents activitats en estàvem convidades: Susan, Marina, Iris, moltes gràcies!!

 

La Veu de Sant Joan va fer seguiment del festival i de les activitats paral·leles. A la llista de videos que ha preparat La Veu de Sant Joan, podeu veure la gravació de les xerrades i alguns dels tallers que s’hi van realitzar, així com les taules rodones de debat que el mitjà va organitzar.

 

 

Enllaç a la llista de reproducció al Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XDNNTuqARxM&list=PL4EC3USD0diSPNM9RaucjeV7SGefkkcii

 

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

El Racisme Qui Som ¿Que Fem? Informat't SAID Actua
La problemàtica Objetiu Campanyes Notícies Publicacions Servei d’Atenció i Denúncia Activisme
Testimonis Una mica d'historia Històric de campanyes Posicionaments ·Informes Donació
Informació pràctica Transparencia Formació Multimèdia ·Memòries Associa't
Premsa ·Revista Colors
Butlletí ·Relats Reals

Log in with your credentials

Forgot your details?