#NOTÍCIA: Demà el Parlament votarà la resolució pel tancament del CIE

Demà es votarà al ple del Parlament de Catalunya la resolució de la Comissió de Justícia i Drets Humans que recull la petició del tancament dels Centres d’Internament per a persones estrangeres.

L’últim tràmnit perquè el Parlament faci història i es converteixi en una de les primeres institucions compromeses amb la carta dels Drets Humans, i la primera estatal que es posiciona pel tancament d’aquests centres deporables.

L’hora prevista per la votació de la resolució és demà dijous 23 de juliol a les 13h. Persones membres de les organitzacions impulsores de la campanya “Tancarem el CIE“, Migra Studium, Tanquem els CIES i SOS Racisme, i d’altres que han donat suport en la lluita, estarem al Parlament fent-ne seguiment.

  • Fes seguiment de la votació per les xarxes, amb l’etiqueta #CIEalParlament.
  • Segueix la votació en directe a la web de Canal Parlament: http://www.canalparlament.cat/
  • Celebrem aquesta fita de la mobilització ciutadana amb una altra d’històrica: l’aprovació de la ILP d’Habitatge de la PAH. A partir de les 18h (hora prevista per la votació de la ILP al Parlament) als exteriors del Parlament de Catalunya, Parc de la Ciutadella. (Més informació a l’esdeveniment de Facebook de la PAH Barcelona: https://www.facebook.com/events/1028967507138246/)

Gràcies a tots i totes les persones, entitats i moviments que no han desistit mai en aquesta lluita, cada cop tenim més a prop el tancament.

ConvoPleCIE1 ConvoPleCIE2

El Racisme Qui Som ¿Que Fem? Informat't SAID Actua
La problemàtica Objetiu Campanyes Notícies Publicacions Servei d’Atenció i Denúncia Activisme
Testimonis Una mica d'historia Històric de campanyes Posicionaments ·Informes Donació
Informació pràctica Transparencia Formació Multimèdia ·Memòries Associa't
Premsa ·Revista Colors
Butlletí ·Relats Reals

Log in with your credentials

Forgot your details?