Informe 2017 sobre l’estat del racisme a Catalunya

El Dia per l’Eradicació de la Discriminació Racial, 21 de març, presentem l’informe sobre l’estat del racisme a Catalunya. Per novè any consecutiu publiquem aquest document únic a Catalunya, que recull l’estudi dels casos d’odi i racisme atesos al Servei d’Atenció i Denúncia per a víctimes de racisme (SAiD). Enguany també inclou una selecció de 25 casos atesos durant els 25 anys del SAiD. Un petit homenatge a la història del servei.

El nostre objectiu és que l’informe, com a eina de sensibilització i recull de propostes, arribi al màxim públic possible. Per aquest motiu publiquem l’informe en versió digital descarregable. Però és important explicar que comprar l’informe és una manera de donar suport i contribuir a que aquest material, i tota la tasca de denúncia i sensibilització que l’acompanya, es pugui continuar fent de manera independent, sense finançament de cap institució ni empresa.

Preu, ofertes i on comprar l’informe:

  • Preu de l’informe: 8€
  • Preu especial #21M Dia Internacional contra el racisme: 6€, llibre + samarreta A la paradeta informativa situada a Rambla Santa Mònica, davant sortida metro Drassanes, de 16h a 20.30h).
  • Espais de venda durant tot l’any:

 

El contingut (excepte les fotografies que són cedides per RUIDO Photo) es distribueix sota llicencia Creative Commons: es pot compartir mencionant l’autoria, sense modificar el contingut i sense objectiu d’obtenir rèdit econòmic.El llibre ha estat editat i imprés per Pol·len Edicions.

Que tingueu una bona lectura!

El Racisme Qui Som ¿Que Fem? Informat't SAID Actua
La problemàtica Objetiu Campanyes Notícies Publicacions Servei d’Atenció i Denúncia Activisme
Testimonis Una mica d'historia Històric de campanyes Posicionaments ·Informes Donació
Informació pràctica Transparencia Formació Multimèdia ·Memòries Associa't
Premsa ·Revista Colors
Butlletí ·Relats Reals

Log in with your credentials

Forgot your details?