#DOCUMENTACIÓ: El documental “El racisme mata” ja està on-line

El documental «El racisme mata. Les múltiples cares del racisme institucional» ja està disponible als nostres canals de Youtube! Aquest audiovisual analitza les consequències del racisme a partir de reflexions i vivències. L’objectiu de l’audiovisual és impulsar la construcció d’una realitat alternativa, més justa, a partir de la reflexió i el debat.

«El racisme mata» s’articula en tres blocs contenidor: els CIE, la política migratòria i els murs. I construeix el discurs sumant aportacions de persones referents en la lluita pels drets humans, com Cristina Fernàndez, de l’OSPDH, Alícia Rodríguez del SAiD i Alba Cuevas de SOS Racisme, Norma Falconi, de Papers i Drets x Tothom o Rafael Ribó, Síndic de Greuges; amb material de recerca i seguiment de les darreres mobilitzacions i fites de la lluita social.

Un projecte realitzat gràcies a les aportacions solidàries

L’audiovisual s’ha pogut realitzar gràcies a les persones que van col·laborar econòmicament al projecte de crowfunding a Verkami “En campanya electoral, no tot s’hi val (i fora de campanya tampoc)“.

A totes elles, els hi agraïm la seva confiança.

 

 

El Racisme Qui Som ¿Que Fem? Informat't SAID Actua
La problemàtica Objetiu Campanyes Notícies Publicacions Servei d’Atenció i Denúncia Activisme
Testimonis Una mica d'historia Històric de campanyes Posicionaments ·Informes Donació
Informació pràctica Transparencia Formació Multimèdia ·Memòries Associa't
Premsa ·Revista Colors
Butlletí ·Relats Reals

Log in with your credentials

Forgot your details?