TEATRE FÒRUM |Aprenem a protegir-nos i intervenir davant les parades policials racistes

Data: 9 de juny a les 19 h
Lloc: Rambla del Raval

Creus que la policia t’ha parat pel teu color de pell? Ets jove i ja t’han parat més d’una vegada mentre que a la majoria dels teus amics blancs no els han parat mai? No estàs sol/a. Cada vegada som més les persones que volem acabar amb aquesta mostra tan bàsica i quotidiana de racisme institucional.

Les identificacions policials per perfil ètnic són una pràctica IL·LEGAL de control identitari en què es demana la documentació a persones seleccionant-les pel seu aspecte físic i no perquè necessàriament hagin fet res inapropiat. Vulneren drets fonamentals, són una porta oberta a discriminacions majors, mostren les persones racialitzades com a sospitoses a ulls de l’Estat i neguen la diversitat de la societat catalana.

Et convidem a trobar les teves pròpies eines per protegir-te, intervenir i denunciar les identificacions per perfil ètnic. Esperem que el Teatre Fòrum organitzat pel Forn de Teatre Pa’Tothom a partir de escenes de l’obra “Sense Remitent” i el llibret de consells elaborat des de la plataforma Pareu de parar-me t’ajudin a preparar-te per les properes ocasions.

Ep! Si no t’han parat mai però vols saber com donar suport a les persones que pateixen la perfilació étnica, aquest acte també és per tu! Debatrem quina és la millor manera d’intervenir i coneixarem quins són els principals riscos als quals ens exposem.

Més informació a l’esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/392126774623461/

 

20180609_bannertwitter

20180609_bannertwitter_CAST

 

 

El Racisme Qui Som ¿Que Fem? Informat't SAID Actua
La problemàtica Objetiu Campanyes Notícies Publicacions Servei d’Atenció i Denúncia Activisme
Testimonis Una mica d'historia Històric de campanyes Posicionaments ·Informes Donació
Informació pràctica Transparencia Formació Multimèdia ·Memòries Associa't
Premsa ·Revista Colors
Butlletí ·Relats Reals

Log in with your credentials

Forgot your details?