#CONVOCATÒRIA: Europa ens fa vergonya

Europa és incapaç de donar una resposta adequada garantint drets fonamentals i condicions dignes a totes les persones dins del territori propi comunitari, com veiem a Calais, a Ceuta i Melilla, a Dunkerque, a Idomeni, etc. Avui, ens torna a tocar dir prou a nosaltres, als i a les ciutadanes. Exigim que els nostres governs siguin responsables de les seves obligacions internacionals i que tractin i acullin amb dignitat a totes les persones que arriben a Europa sense cap tipus de discriminació (llegiu comunicat de Stop Mare Mortum). Com a societat civil només ens queda revelar-nos i organitzar-nos davant de la injustícia, nosaltres no fallarem en aquest deure. Us convidem a tots i totes a participar-hi.

Detalls de l’ACCIÓ i CONVOCATÒRIA de premsa

DIA. Dijous 10 de març de 2016

HORA. A les 19h

LLOC. Davant oficina Parlament Europeu. Passeig de Gràcia número 90

Acció simbòlica de denúncia i Roda de premsa

Amb portaveus d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, membres de Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, SOS Racisme Catalunya i Stop Mare Mortum, per informar dels detalls de la manifestació “Prou Racisme!” del 19 de març.

Es comptarà també amb la presència de les principals entitats i moviments que donen suport a la manifestació del 19 de març.

Contactes de Comunicació

El Racisme Qui Som ¿Que Fem? Informat't SAID Actua
La problemàtica Objetiu Campanyes Notícies Publicacions Servei d’Atenció i Denúncia Activisme
Testimonis Una mica d'historia Històric de campanyes Posicionaments ·Informes Donació
Informació pràctica Transparencia Formació Multimèdia ·Memòries Associa't
Premsa ·Revista Colors
Butlletí ·Relats Reals

Log in with your credentials

Forgot your details?